banner-over-ons.jpg

Sinds 2009 biedt Boxenland een uitgebreid assortiment artikelen aan om binnens- of buitenshuis een veilige, duurzame en ruime speelplek te creëren voor kindjes. Ook bieden we professionele inrichting met betaalbare hoge kwaliteit aan voor kinderopvang, kinderdagverblijven en (gast)ouders/onthaalmoeders.

Veruit meest uitgebreide assortiment ruime buitenboxen, playpens, speelmatten en speelkleden van Nederland en België en via www.spielmattenbaby.de in Duitsland en Oostenrijk.

In tegenstelling tot veel andere (internet)aanbieders zijn onze grondboxen, playpens, tweelingboxen niet van geperst hout uit China, maar binnen de EU voor ons geproduceerd (van massief grenenhout).

Unieke kenmerken van onze playpens en afgrendelhekken: Als enige op de markt zijn de panelen van veel van onze kinderboxen en grondboxen maar liefst 79 (!) centimeter hoog. De standvoeten zijn voorzien van gepatenteerd anti-slip materiaal met een hoge stroefheid waardoor verschuiven zoveel mogelijk wordt voorkomen. Ook zijn al onze boxen en veiligheidshekjes voorzien van een kindveilige deurvergrendeling die met slechts 1 hand te openen is. Hierdoor zijn ze veiliger en voor oudere kindjes te gebruiken dan vergelijkbare producten van andere aanbieders. Verder zijn de spijlen niet verder dan 5,8 cm uit elkaar waardoor ze veilig te gebruiken zijn.

We bieden speelmatten, speelkleden, zachte vloertegels aan in tal van maten en kleuren. De speelmatten zijn uitgebreid getest en bieden een veilige zachte ondergrond.

Verder bieden we sinds enkele jaren een ruim assortiment aan voor inrichting van kinderdagverblijven, scholen, crèches, e.d. Meubels, speelhoeken, zachte foam blokken, snoezelmateriaal dat uitstekend geschikt is voor professioneel gebruik in bv. een kinderdagverblijf.

Bij ons kunt u terecht voor o.a. kinderopvang kasten, kinderopvang bedden, stechers, groepstafels, verschoonmeubels, aankleedtafels, kinderopvang stoelen, krukken, muurspellen, speelkleden, foam blokken, soft play kussens, schoolmeubilair etc.

Zo kom je makkelijk met ons in contact.

Volg ons op Instagram:

[instagram-feed]

 

Sorteer op

Niet giftig, getest en gecertificeerde producten

© 2009 - 2024 Boxenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel